Jobs hos Draware A/S

Draware A/S er et selvstændigt softwarehus som importerer professionelle løsninger fra udlandet og sælger disse softwareløsninger til vores kunder i Norden. Vi har mere end 1.000 aktive kunder i størrelsen mellemstore til enterprise. Vi hjælper kunderne med en full-service cyklus fra valg af løsning over implementering, uddannelse og support.

Vores fokus ligger på salg af software og ikke på konsulentydelser – og vi er specialister indenfor områder som helpdesk, overvågning, analyse og dokumentation. Vi har en velgennemprøvet salgscyklus og en produktportefølge der har gjort os til den foretrukne leverandør hos mere end 50% af C20 indekset, mere end 60% af alle landets kommuner og mange enterprise virksomheder i Danmark og resten af Norden. Draware ligger i Hørsholm i moderne lokaler og beskæftiger 7 dygtige og engagerede medarbejdere.

Omgangstonen i Draware er baseret på en professionel og engageret indstilling med et ikke ubetydeligt stænk af humor. Vi er uformelle, men altid klar til at hjælpe kunderne på deres præmisser. Vores miljø er meget internationalt, idet vi har kunde- eller leverandørkontakt med det meste af verden. Vi sætter samarbejde og erfaringsudveksling højt med kunden i fokus. Draware er en AA rated virksomhed og vi har modtaget Børsens Gazelle pris 2 gange.