SentinelOne får ny kapitaltilførsel på 70 millioner dollars for at imødekomme et voksende internationalt ønske om at erstatte traditionelle antivirus produkter

SentinelOne, virksomheden, der har forandret endpoint security gennem real-time protection ved hjælp af maskinlæring og dynamisk adfærdsanalyse, bekendtgjorde i går at de har fået en ny financiering på yderligere $70 millioner i Series C.

Den nye investor – og nuværende SentinelOne kunde – Redpoint Ventures førte investeringsrunden sammen med en ny investering fra Ashton Kutcher og Guy Oseary’s firma, Sound Ventures. De eksisterende investorer Third Point Ventures, Data Collective, Granite Hill Capital Partners, Westly Group og SineWave Ventures deltog ligeledes i runden og bragte den samlede investering i SentinelOne op på mere end $110 millioner i alt. 

SentinelOne planlægger at bruge denne nye tilgang af kapital til aggressivt at udbygge sin salgs- og marketingsindsats og opnå en mere end 400% stigning i det globale salg i 2017 samtidig med at virksomheden bibeholder en stærk investering i sine forsknings- og udviklingsinitiativer i forbindelse med sin next-generation endpoint protection platform.

Den helt store nyhed er imidlertid ikke beløbets størrelsem men at denne investering giver SentinelOne en førende rolle på next-generation endpoint protection markedet - det er en bekræftelse på, at man i den store verden erkender, at antivirus simpelt hen ikke er godt nok længere!

Den tilførte kapital hjælper SentinelOne med at udbrede sin next-generation endpoint protection teknologi til flere organisationer rundt om i verden. Virksomheder og organisationer, der leder efter noget, der kan erstatte deres gammeldags arkitektur med den nye teknologi, som indeholder både beskyttelse og dynamisk adfærdsanalyse og dermed erstatter årtiers afhængighed af statiske signaturer til bekæmpelse af cyber angreb. Kapitaltilførslen hjælper endvidere SentinelOne med at opbygge et stærkt omdømme med innovation og kundeservice i verdensklasse og sikre, at  virksomheden er forberedt til at beskytte sine kunder mod de mest avancerede cyber attacks.

Draware A/S har i en lang årrække haft et godt partnerskab med SentinelOne og vi glæder sig over de nye spændende tider for virksomheden. Vi ser frem til det fremtidige samarbejde.

Om SentinelOne:
SentinelOne er toneangivende i endpoint security udviklingen med en integreret platform, der forener detektion, beskyttelse og remediation af trusler fra lande, terrorister og organiserede kriminelle. SentinelOne’s unikke tilgang er baseret på deep inspection af alle systemprocesser kombineret med innovativ maskinlæring, som hurtigt kan isolere ondsindet adfærd og dermed beskytte devices mod avancerede, målrettede trusler i real-time. SentinelOne er dannet af et elite team af cyber security og forsvarseksperter fra IBM, Intel, Check Point Software Technologies, McAfee, Palo Alto Networks og det israelske forsvar. 

 

Se flere nyheder i vores NYHEDSARKIV.