ManageEngine har netop bekendtgjort, at virksomheden åbner datacentre i Amsterdam og Dublin

ManageEngine tilbyder dermed cloud-baserede IT Management Apps hostet i EU.

ManageEnginehar netop annonceret åbningen af de to nye ISO 27001-certificerede datacentre i  EU - et i Amsterdam og et i Dublin. Dette gøres som en del af bestræbelserne på at hjælpe europæiske IT teams med at flytte driften problemfrit til clouden og samtidig overholde EU standarderne for databeskyttelse og sikkerhed.

Da cloud løsningen benyttes stadigt mere i Europe, forsøger software leverandørerne at beskytte kundernes data. For at fjerne eventuelle sikkerhedsproblemer i forbindelse med clouden, er de nye ManageEngine datacentre certificerede Service Organization Controls (SOC) Type II og de styrker dermed virksomhedens bestræbelser på at gøre det muligt for IT teams at vælge cloud løsninger i EU.

"Vores europæiske kunder er underlagt nogle af verdens strengeste databeskyttelseskrav, der gælder såvel on-premises som cloud applikationer," udtaler Rajesh Ganesan, Director of Product Management hos ManageEngine. "Vores on-premises apps har bibeholdt den højeste grad af databeskyttelse og samtidig overholdt de lovmæssige krav gennem mange år. Med de nye EU datacentre har vi sat samme standard for vores cloud apps så man nu er fuldt ud lige så beskyttet, når man benyttet vores cloud-baserede IT management løsninger."

"ManageEngine er kendt over hele Europe for sit bredde udvalg af løsninger og for at man får noget for pengene", tilføjer Alexander Fillips, som er chef for Enterprise Management hos MicroNova i Tyskland, som i en række år har været partner med ManageEngine. "At ManageEngine nu tilbyder sin cloud suite fra datacentre i Europe er et godt tiltag, der sikrer såvel datasikkerheden som overholdelsen af lokal lovgivning. Kunder Europa, som har ventet på at kunne benytte ManageEngine's cloud løsninger, kan nu trygt gøre det."

ManageEngine har desuden annonceret, at ServiceDesk Plus, deres ITSM flagskibsprodukt, bliver tilgængelig på de nye EU datacentre og på 12 europæiske sprog. 

Ydermere vil Mobile Device Manager Plus, virksomhedens mobiladministrations software til enterprise kunder, også kunne tilgås fra de europæiske datacentrer fra begyndelsen af februar 2017. Mobile Device Manager Plus service kommer i 13 europæiske sprog og understøtter  iOS, Android og Windows operativsystemer. 

ManageEngine er med sine mere end 40 IT management applikationer i sin portefølje, som benyttes af over 120.000 IT teams over hele verden, blevet førende på markedet og er et troværdigt alternativ til komplekse, bekostelige produkter fra de kendte gamle virksomheder. Virksomheden har et imponerende udvalg af IT management produkter, der fås som on-premise og SaaS apps. ManageEngine har et omfattende partner netværk med mere end 20 partnere i Europa, herunder Draware A/S i Danmark og Norden.

 

Klik HER hvis du vil vide mere om vores ManageEngines løsninger - eller ring eller skriv til Draware A/S på +45 45672021, info@draware.dk

Klik HER hvis du vil kaste et blik på de andre nyheder i vores nyhedsarkiv.