Tenable har netop udnævnt Draware A/S til sølvpartner i Danmark

Alle sølvpartnere skal have mindst en certificeret salgsmedarbejder og en certificeret Nessus specialist ansat og adm.dir. Christian Schmidt, Draware A/S udtaler:

"Vi er stolte af, at Draware nu opfylder dette krav, og at vi dermed kan yde vores kunder den bedst mulige vejledning og support. Udnævnelsen giver Draware adgang til en lang række fordele og giver dermed vores kunder en endnu større grad af sikkerhed for specialiseret teknisk support og individuelle, sikre løsninger."

Tenable Network Security er anvendt af mere end 20.000 virksomheder worldwide og har fokus på avanceret håndtering af trussler, virus og malware. 

Tenable Nessus hjælper dig med at scanne dit netværk og finde sårbarheder på netværket. Du kan også bruge Tenable Nessus til at opfylde compliance krav, PCI DSS, samt finde malware som florerer på dit netværk. Har du derfor behov for et overblik over hvad der foregår på dit netværk, er Nessus Tenable værktøjet som vil give dig oplysningerne herom.

Softwaren er flere gange udnævnt til den bedste Vulnerability Management software på markedet og er en af de første systemer på markedet, som er udviklet indenfor dette felt.

Draware  glæder sig over udnævnelsen til sølvpartner hos Tenable og ser frem til det fremtidige samarbejde.

Læs mere om Tenable HER.

Se flere nyheder i vores NYHEDSARKIV.