Hvordan overvåger I Virksomhedens netværk og servere?

For langt de fleste virksomheder er det forretningskritisk, at alle systemerne kører som de skal. Nedetid bremser virksomhedens produktivitet, og det sætter krav til IT afdeling om hurtigt at kunne identificere, diagnosticere og udbedre fejl og nedbrud.

Ved at anvende netværksovervågning bliver virksomhedens IT infrastruktur konstant overvåget, hvilket betyder at IT afdelingen kan være proaktiv i stedet for reaktiv.  Et værktøj til netværksovervågning gør det muligt for relevante medarbejdere, at kunne reagere på fejl og problemer, inden de udvikler sig. Det er medvirkende til at systemernes oppetid holdes på et maksimum, og betyder at virksomhedens produktivitet ikke bremses.

Hvordan foregår netværksovervågning?

Netværksovervågning foregår normalt ved hjælp af SNMP og baserer sig på målinger af trafik, båndbreddeforbrug, fejl, protokoller og passiv fortolkning af syslog, snmp-traps og flowdata. En løsning til netværksovervågning monitorerer typisk hele Jeres IT infrastruktur, og kan til enhver tid give et fuldt overblik og et up-to-date billede af alle elementer på netværket. Detekteres der problemer sendes alarmer til relevante medarbejdere, så fejl og udfald kan løses hurtigst muligt. Løsningen styres via et brugervenligt webinterface, der kan tilpasses Jeres behov.

Draware tilbyder flere blandt andet flere løsninger fra SolarWinds, ManageEngine og PRTG fra Paessler til overvågning og management af virksomhedens netværk & servere, og vi har de seneste 20 år hjulpet mere end 800 virksomheder i Danmark og resten af Norden med monitorering af IT installationer og vi hjælper også gerne Jer, med at finde det rette værktøj, så I hurtigt kan komme i gang. 

Monitorering af IT installationer

Database

Remote support

  • Dameware
Serverrum

Andet

  • Fandt du ikke hvad du søgte ? Kontakt os på telefon 45 76 20 21