Deloitte køber Draware A/S

Draware A/S bliver en integreret del af Deloitte Danmarks Cyber Risk Division

 
 

Deloitte køber Draware A/S

Fra og med tirsdag den 18. februar 2020 vil Draware være en integreret del af Deloitte Danmarks Cyber Risk Division. Vi er meget glade for denne nye æra for Draware. Herigennem vil vi være i stand til, at tilbyde vores kunder endnu bedre kompetencer og rådgivning med baggrund i Deloittes store organisation på cyber risk-området

 

Hvorfor er Deloitte det rette match for Draware?

Draware A/S har haft stor vækst og succes med løsninger, rådgivning, implementering og support inden for områderne cybersikkerhed, infrastrukturovervågning og it-drift. Denne vækst har medført en stor base af mellem- og store danske og nordiske kunder, som vi ønsker at kunne betjene bedre med tilførsel af kompetente og erfarne ressourcer. Det får vi, når Draware A/S nu bliver en del af Deloittes store Cyber Risk Advisory-afdeling.

 

Business as usual

Vores fokus på professionelle softwareløsninger med tilhørende rådgivning, implementering og support fortsætter som før. Det er de samme medarbejdere, som du kender fra din kontakt til Draware, som nu sidder hos Deloitte. Vores telefonnumre, hvor du normalt kan nå vores medarbejdere direkte, forsætter sammen med vores hovednummer (45 76 20 21). Vores hjemmeside www.draware.dk og vores sikkerhedsbarometer security.draware.dk fortsætter foreløbigt som før, men vil inden længe blive integreret i Deloittes onlineunivers.

 

Vores e-mailadresser vil gradvist blive konverteret til nedenstående Deloitte e-mailadresser, men i overgangsperioden vil vi selvfølgelig forsat være til rådighed via de sædvanlige @draware.dk-adresser.

 

Vores nye @deloitte.dk-adresser vil være som følger:

Christian:   chrschmidt@deloitte.dk

Thor-Bjørn:  ttramp@deloitte.dk

Monica:     mocrinnion@deloitte.dk

Mikkel:      milynielsen@deloitte.dk

Steffen:     stkjeldsen@deloitte.dk

 

Fordele for dig som Draware-kunde?

Vi får ved denne integration gradvist flere kapaciteter i form af Deloittes mange gode egenskaber, som vil hjælpe med at udbrede og understøtte vores eksisterende løsninger. Derfor burde du opleve en hurtigere svartid og øgede kompetencer inden for de forretningsområder, som Draware beskæftiger sig med. Dertil kommer muligheden for at trække på Deloittes meget store erfaring og kompetencer indenfor rådgivning og analyse. Brugen af Drawares og Deloittes kompetencer og løsninger kræver naturligvis ikke, at du bliver revisionskunde hos Deloitte.

 

Har du spørgsmål?

Så er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive til Christian Schmidt eller Anders Balslev på

chr@draware.dk / chrschmidt@deloitte.dk el. abalslev@deloitte.dk eller ringe til os på telefon 36 10 20 30